SC Darara Impex SRL – comercializează băuturi calde prin intermediul automatelor de cafea

0746 142 051

Image Alt

Cola-Lavazza

Parteneriat cu Cola-Lavazza

s
    Este bine de știut că în acest moment cele două mari branduri s-au unit într-o noua exploatare în domeniul vendingului. Ca urmare a acestei fuziuni, la începutul anului 2018 SC Darara Impex a demarat un parteneriat cu concernul Cola-Lavazza  oferind soluții complexe prin automate, atât în domeniul cafelei cât și a băuturilor răcoritoare.
    Ținând cont de experiența noastră în domeniul vendigului, calificarea personalului și rezultatele proiectelor anterioare, acestă colaborare, nu poate fi decât benefică, pentru clienții noștrii.

Expresiv Vending

Toate calitățile produselor Lavazza, transferate inovativ în lumea vânzărilor automate.
Lavazza este prima companie de cafea din lume care a introdus capsule în segmentul vending.
Este prima companie care a garantat excelenta espresso-ului în toate mediile.
Este cafea de top în birouri, zone de producție și locuri publice
Este întotdeauna cu un pas înainte în găsirea de tehnologii avansate pentru îmbunătățirea produsului.
CANTO1

Canto

Vă permite să alegeți nu numai printre multe cafele și băuturi, ci și între două calități
diferite de cafea, oferind o mare varietate chiar și în locuri și contexte cu trafic intens.
Perfect pentru medii de birouri mari și zone publice cu trafic ridicat.

Concerto

Este cea mai bună soluție pentru a oferi espresso autentic italian în companiile mijlocii și în comunitățile deschise publicului, datorită posibilității de a alege între capsulele Blue și cafeauu boabe. Designul său compact, cu linii moi și elegante, vă permite să plasați automatul în toate mediile profesionale cu o atingere de stil.
Cea mai bună soluție pentru companiile și comunitățile mijlocii deschise publicului,
datorită posibilității de a oferi cea mai bună alegere.
CONCERTO1
Aulica 2

Royal

Royal Gran Crema este exemplul perfect al echilibrului de performanță, ușurință în
utilizare și design. Un ecran grafic mare permite selectarea deosebit de ușoară a
băuturilor, datorită mesajelor și icoanelor esențiale și intuitive. Băutura preferată poate fi selectată cu doar o atingere, este posibilă modificarea intensității băuturii de cafea alese în orice moment, într-un mod intuitiv și salvarea setării pentru toate livrările ulterioare.
De asemenea, întreținerea și curățarea sunt ușoare, deoarece toate componentele care necesită o reparație regulată sunt detașabile.
Royal Gran Crema poate distribui cafea, apă caldă, abur și poate crea băuturi excelente pe bază de lapte, cum ar fi cappuccino și latte macchiato. Într-adevăr, grație exclusivistului "Tuono" cappuccinatore, savurarea unei băuturi cremoase și gustoase este o chestiune foarte simplă. Încălzitorul pentru pahare și opțiunea de pulbere care permite folosirea cafelei pre-măcinate, rotunjește experiența de a bea o ceașcă de cafea în cea mai bună tradiție italiană. Doar alegeți băutura dvs. și Royal Gran Crema va livra.

Aulika

Saeco abordează cerințele din ce în ce mai specifice ale consumului în afara locuinței cu doua linii de mașini care respectă pe deplin cerințele clienților. Necesitatea de a alege între diferite tipuri de băuturi, inclusiv specialități pe bază de lapte proaspăt, ușurința în utilizare în contexte de auto-service și reducerea costurilor de operare sunt doar câteva din cerințele pe care Saeco le-a abordat în proiectarea Aulika si Royal Gran Crema. Trei linii de produse au fost concepute special pentru sectorul B2B și sunt echipate cu sisteme revoluționare pentru distribuția băuturilor pe bază de lapte și au containere de apă și cafea de mare capacitate, un design compact și inovator și un software de operare care a fost creat specific pentru piața de referință.
Aulika este combinația perfectă dintre estetică și performanță profesională. Are un design curat, rațional și o tehnologie de neegalat: circuit dublu hidraulic, lame conice și capacitate mare de apă și cafea (pentru modelul Aulika Top High Speed ​​Cappuccino). Toate aceste caracteristici fac ca această mașină să fie perfectă pentru locații cu consum mare zilnic. Toate modelele Aulika oferă o gamă largă de băuturi pe bază de cafea și lapte proaspăt, precum și apă caldă și abur.
Aulika este gama Saeco adresată celor mai exigenți profesioniști din domeniu cafelei.
Royal
dc drink 01

G Snack Design SC8 Master

Un snack machine evolutiv, prezentat cu un aspect nou. O vitrină spațioasă și luminată îmbunătățește afișarea produsului. Un tampon inovator capacitiv inovator, cu cifre din spate, oferă o vizibilitate ridicată în locuri luminoase și întunecate. Noile caracteristici prietenoase cu utilizatorul oferă un afișaj mare, cu caractere albastre, cu un nou sistem ușor de blocare a ușilor. Caracteristicile noi ale software-ului de detectare a raftului și sistemul de vending securizat fac ca mașina să fie completată.